Λίγα λόγια για εμάς...

Η Dame Noblesse είναι μία εταιρεία που δημιουργήθηκε με το όραμα να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς από τα πιο αξιόλογα brand της διεθνούς αγοράς, σε εξαιρετικές τιμές!


Στο διαδικτυακό μας κατάστημα έχουμε συγκεντρώσει προσεχτικά και με μεγάλο ενδιαφέρον για την παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας, μία ευρεία γκάμα καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού που περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, μαλλιών, νυχιών και σώματος, αρώματα αλλά και πολλά αξεσουάρ.


Σε εμάς θα βρείτε τόσο δημοφιλή ξένα brand καλλυντικών όσο και αγαπημένα ελληνικά brand. Θα βρείτε, επίσης, πληθώρα προϊόντων περιποίησης με φυσικά συστατικά που παράγονται κυρίως από ελληνικές εταιρείες, οι οποίες αξιοποιούν πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη!

Δημιουργώντας αυτήν την γκάμα, έχουμε στόχο να ικανοποιήσουμε ακόμα και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα, έτσι ώστε κάθε πελάτης να είναι σε θέση να βρίσκει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του, πάντα σε προσιτές τιμές.


Εκτός, βέβαια, από τα προϊόντα της, η εταιρεία μας στηρίζεται και στο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον πελάτη τόσο από την πώληση ως την παράδοση όσο και μετέπειτα. Η αξιοπιστία μας απέναντι στον πελάτη είναι για εμάς θέμα υψίστης σημασίας καθώς επιθυμούμε ικανοποιημένους πελάτες που θα μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους μακροπρόθεσμα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε μέσα από το eshop μας!


Γιατί εμείς εδώ στη Dame Noblesse πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια πρέπει να είναι προσιτή σε όλους!!!


Με εκτίμηση,

Dame Noblesse

Αριθμός ΓΕΜΗ: 162273809000

Επωνυμία: DAME NOBLESSE ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Ο.Ε.

ΑΦΜ: 801728479

Top Img back to top