Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:


  1. Με online χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa – Mastercard – JCB

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας. Η διαδικασία πληρωμής διασφαλίζεται μέσω SSL και TLS κρυπτογράφησης καθώς και 3d level του PCI DSS compliance για το payment process. Το περιβάλλον πληρωμής της Εθνικής Τράπεζας λειτουργεί κατά συμμόρφωση προς τον GPDR.


  1. Με κατάθεση ή έμβασμα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της DAME NOBLESSE

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

ΙΒΑΝ: GR3301101880000018800885792

Τράπεζα: Eurobank

IBAN: GR6502601070000220201545271

Δικαιούχος λογαριασμού: DAME NOBLESSE ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Ο.Ε.


Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράψτε τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail store@damenoblesse.gr. Τυχόν έξοδα συναλλαγής λόγω κατάθεσης από άλλη τράπεζα (πέραν της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ή της Eurobank) βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη. Η εκτέλεση της παραγγελίας σας αρχίζει μετά την εμφάνιση του ποσού της κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας.


  1. Με κάρτα ή μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημά μας, στον δήμο Κορυδαλλού Αττικής, οδός Ηπείρου, αριθ. 74, Τ.Κ. 18121 (Η επιλογή της πληρωμής με μετρητά προσφέρεται μόνο για παραγγελίες αξίας κάτω από 500€).
  1. Με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

Κόστος πληρωμής με αντικαταβολή: 2,24 €.


* Η αντικαταβολή υποστηρίζεται για παραγγελίες άνω των 12€ χωρίς τα μεταφορικά.


** Παραγγελίες συνολικής αξίας πεντακοσίων (500,00) ευρώ και άνω, εξοφλούνται αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής (τραπεζική κατάθεση). Δεν επιτρέπεται εξόφληση των παραγγελιών αυτών με μετρητά.

Top Img back to top